Personalesikkerhed
  Nye teknologier
  Pleje af værktøjer
  Moderne Mopper
  Grøn rengøring
  Mold kontrol
  KontaktModerne Mopper

Hvorfor foretrækker rengøringsfirmaer mikrofiber gulvrensningssystemer frem for traditionelle Mopper og metoder? Der er mange økonomiske og sikkerhedsmæssige grunde til at skifte.

Tidligere var du nødt til at stå op på dine hænder og knæ for at vaske gulvene med en spand og vand eller bruge en traditionel svampemop, som kræver konstant befugtning og tørring. Men i dag er mikrofibre blevet normen. Moderne mikrofibergulvrensningssystemer vejer mindre end rebmopper, når de er våde, kræver mindre rengøringsvæske, og mikrofiberpuder kan vaskes flere hundrede gange, før de udskiftes. Alt dette sammen reducerer trætheden af rengøringsmidlet, øger produktiviteten og sparer penge.

Mikrofiber moppehoveder er ekstremt vandabsorberende og holder seks eller syv gange deres vægt, hvilket betyder, at det kan holde nok vand til at udføre jobbet, men det drypper ikke som en traditionel våd moppe. Da moppehovedet kræver mindre vand, tørrer gulve hurtigere, fordi de bare er våde, ikke våde. Gulve, der rengøres med mikrofiberrensningssystemer, tørrer normalt 1/3 gange hurtigere end traditionelle gulvrensningssystemer. Dette gør gulvet mere sikkert, hvilket fører til færre ulykker med glidning/fald.

I stedet for konstant skylning og klemning udskiftes forurenede mikrofiberdyser med rene puder, hvilket hjælper med at eliminere krydskontaminering. Derefter vaskes alle de beskidte puder og forberedes til genbrug. Hver moppepude kan vaskes og genbruges hundredvis af gange. Traditionelle Mopper kan ikke modstå gentagne vask og kræver hyppigere udskiftning.

En anden sikkerhedsfunktion ved mikrofiber gulvrensningssystemer er, at de er ergonomiske og brugervenlige. Moppehåndtagene er meget lette, og moppehovederne roterer, så der er ingen grund til at bruge akavede bevægelser og stillinger, mens du Mopper gulvene. Håndtagene har også en justerbar længde, så hver bruger kan justere længden efter deres højde. Dagens rengøringsmidler vil finde mikrofiber gulvrensningssystemer mindre kedelige, fordi det kræver meget mindre løft, flytning, losning og skylning; hvilket er typisk for de fleste traditionelle metoder.
Mikrofibre er meget mere effektive til rengøring, fordi maskeoverfladen vil tiltrække, fange og fastholde snavs, indtil det er tid til at vaske. Da Mikrofibre er ekstremt små sammenlignet med en standard moppefastgørelse, kan de komme ind på vanskelige steder, hjørner og sprækker, hvor et traditionelt gulvrensningssystem ikke trænger ind.

Der er også store besparelser på brugen af kemikalier, når der skiftes til mikrofiber gulvrensningssystemer. Desinfektionsmidler og rengøringsmidler kan bruges med mikrofiber gulvrensningssystemer, og de kræver meget lidt sammenlignet med andet traditionelt gulvrensningsudstyr.